Wednesday 1 July 2020

Другій етап навчання на платформі НУШ

Запрацювала платформа НУШ для другого етапу навчання вчителів, що працюватимуть в 3-4 класах НУШ. На платформі розроблено та надані для опрацювання якісні матеріали та ресурси від Cambridge University Press, Cambridge Assessment English та British Council.
Після складання тесту на e - mail адресу отримаєте лист із таким змістом:

Congratulations, Surdu Stella!
Your test result is 100%.
You can see your certificate by clicking on the link:
_____________________
Yours faithfully, the service team


"Доброго дня,
як ви вже знаєте, запрацювала платформа НУШ для другого етапу навчання вчителів, що працюватимуть в 3-4 класах НУШ.
Що потрібно знати і що нового:
  1. ВІдповідно до наказу МОН №567 від від 23 жовтня 2019 року вчителі проходять курс підвищення кваліфікації в очній та дистанційній формі. Відповідно, платформа НУШ, https://nusenglish.com.ua, розроблена Міністерством освіти і науки України, Cambridge University Press, Cambridge Assessment English, British Council та компанією Лінгвіст забезпечує дистанційну форму навчання для вчителів 1-4 класів. На сьогодні відбувається запуск 2-го етапу навчання для вчителів англійської в 3-4 класах.
  2. Для проходження 2 етапу вчителям необхідно бути зареєстрованими на платформі і мати пройденим 1-й етап.
  3. 2 етап складається з блоку ДОКУМЕНТИ, що включає в себе вибірку із Шкали життєвих компетентностей Cambridge Framework for Life Competencies та секцію з Типовими освітніми програмами для 1-2 та 3-4 класів Нової Української Школи. Вчителям пропонується детально ознайомитись із документами для проходження тесту 2.
  4. Тест 2. Тест складається із 5 питань основаних на інформації в блоці Documents. Після успішного складання тесту вчителі отримають сертифікат-підтвердження, де буде зазначено, що вони ознайомились із документами і пройшли 5 годин навчання на платформі. Тест 2 доступний для вчителів, які вже успішно склали Тест 1.
  5. Новий блок Resources. Для зручності використання всіх додаткових ресурсів ми розробили схеми з кореляцією кожної розробки від Cambridge University Press, Cambridge Assessment English, British Council до програми НУШ відповідно до тем та розвитку мовленнєвих умінь учнів.
  6. Для вчителів, які вже проходили перший етап на платформі потрібно буде зайти в свій акаунт і опрацювати 2 етап. Якщо вчитель реєструється вперше або заново - потрібно спочатку опрацювати перший етап (Course) і скласти Тест 1, після чого стане доступним Тест 2.
  7. Проходження навчання на платформі - БЕЗКОШТОВНЕ і розроблене для вчителів Нової Української Школи (1-4 класи).
  8. Сертифікат-підтвердження вчителі отримають після самостійного опрацювання документів в будь-який зручний для них час та складання тесту по цих документах.
  9. Після проходження тестів, у вчителів зберігається акаунт і можна використовувати додаткові безкоштовні ресурси для роботи на уроках.
  10. Детальна інформація про сроки проходження і дедлайни, а також новина про платформу наразі узгоджується і незабаром з'явиться на всіх інформаційних ресурсах Міністерства освіти і науки України, Cambridge University Press, Cambridge Assessment English, British Council та компанії Лінгвіст, а також будуть проінформовані методисти областей. Тим часом платформа вже працює, і можна проходити навчання.
С уважением,
Катерина Луженецкая
Менеджер по работе с клиентами,
ООО «Лингвист»
тел./факс: +38 044 599 32 28
моб.: +38 067 445 43 41

No comments:

Post a Comment